Вредности

Европскиот Центар за Јазици и Комуникации – Бабилонија е платформа за изучување странски јазици. Нашите вредности се спој на германската професионалност и европската јазична традиција.

  • Јазичната експертиза, темелниот педагошки пристап, методолошки и дидактички разработена настава и, пред се, целосната посветеност на јазичните потреби на нашите слушатели се суштината на нашата работна и професионална етика.

Нашата цел е да ви овозможиме професионален, но и забавен пристап на изучување на странските јазици. Оваа година, покрај  новите простории и модерните методи за изучување на јазици, повторно ви нудиме и многу примамлива програма со интересни цени. Покрај општите курсеви, нашиот центар нуди и подготовка за меѓународно признаени испити и индивидуална настава. Центарот во текот на годината е посетен од многу слушатели од сите возрасти.

Повелете, ве очекуваме.

Европски центар за јазици и комуникации – Babilonia – YOUR GATE TO KNOWLEDGE

АДРЕСА

Фрањо Клуз 2/1-1 Skopje 1000
Споделете на:
j

КОНТАКТ

Email: way2babilonia@gmail.com

Телефон: 070 341 302

Pin It on Pinterest

Share This