Германски специјализирани курсеви

Start Deutsch1

Start Deutsch 1 е јазичен испит изработен од Гете институтот на ниво А1 од Заедничката европска рамка. Подготвителниот курс за стекнување на овој сертификат е наменет за слушатели кои веќе го имаат поминато општото ниво А1 по германски јазик…

Deutsch für Mediziner

Deutsch für Mediziner (курс по германски јазик за медицинари) – Menschen im Beruf – Medizin
Курсот е наменет за медицински лица, студенти на медицина и за сите оние кои би сакале да се стекнат со медицинска терминологија на германски јазик.

АДРЕСА

Фрањо Клуз 2/1-1 Skopje 1000
Споделете на:
j

КОНТАКТ

Email: way2babilonia@gmail.com

Телефон: 070 341 302

Pin It on Pinterest

Share This