Ена Николиќ

Дипломиран психолог и едукатор

Ена Николиќ е дипломиран психолог на Универзитетот “Св.Кирил и Методиј” во Скопје. Има завршено обука за Neuro-linguistic programming Practitioner. Волонтирала во градинката “Мајски Цвет“ во Скопје и притоа се стекнала со сериозно искуство во водење на разновидни едукативни и креативни активности со деца. Летото 2017 работела на проект “Youth Support“ во Лисабон, Португалија. Нејзините одговорности на овој проект се поврзани со креирање пред се позитивен поглед кон светот кај децата и со организирање на инвентивен пристап на секојдневни активности за деца од различна возраст. Нејзината главна цел е правилен развој на децата.

АДРЕСА

Фрањо Клуз 2/1-1 Skopje 1000
Споделете на:
j

КОНТАКТ

Email: way2babilonia@gmail.com

Телефон: 070 341 302

Pin It on Pinterest

Share This