Игор Јованоски

Советник

Игор Јованоски студирал политичка и општествена теорија и меѓународни односи во Скопје, Ница & Берлин и Бремен. Бил докторант на фондацијата Волксваген и на образовната иницијатива за исклучителност на Федералната влада на Сојузна Република Германија. Предавал на Универзитетот во Бремен, Универзитетот Американ колеџ Скопје, Југоисточниот Европски Универзитет и Институот за Општествени науки и Хуманистика. Претходно работел како медиа директор во Студио Маркетинг ЏВТ Скопје и како соработник во Секретаријатот за Европски прашања при Влада на РМ. Од јули 2016 тој е гостин предавач и истражувач на Универзитетот Окленд, Нов Зеланд.

АДРЕСА

Фрањо Клуз 2/1-1 Skopje 1000
Споделете на:
j

КОНТАКТ

Email: way2babilonia@gmail.com

Телефон: 070 341 302

Pin It on Pinterest

Share This