Марија Мојсоска Јованоска

Управител и професор по германски јазик

Марија Мојсоска Јованоска е основач на Европскиот центар за јазици и комуникации – Бабилонија. Студирала германистика во Скопје, Минхен и Бремен. Магистририрала европеистика во Ница, Франција како и глобални визуелни комуникации во Бремен, Германија. Работела како професор по германски јазик и толкувач на престижни домашни и меѓународни институции како Меѓународното училиште Нова, Универзитетот ФОН, Медиа Принт Македонија, Универзитетот Јакобс во Бремен и стопанската комора на Баварија во Германија. Од 2011 со целосна предаденост и љубов се посветува на менаџирањето на центарот Бабилонија.

АДРЕСА

Фрањо Клуз 2/1-1 Skopje 1000
Споделете на:
j

КОНТАКТ

Email: way2babilonia@gmail.com

Телефон: 070 341 302

Pin It on Pinterest

Share This