Start Deutsch 1

Start Deutsch 1 е јазичен испит изработен од Гете институтот на ниво А1 од Заедничката европска рамка. Подготвителниот курс за стекнување на овој сертификат е наменет за слушатели кои веќе го имаат поминато општото ниво А1 по германски јазик и за своите потреби би се подготвувале за полагање на испитот на испитот кој се состои од четири дела: слушање, зборување, читање и пишување.

АДРЕСА

Фрањо Клуз 2/1-1 Skopje 1000
Споделете на:
j

КОНТАКТ

Email: way2babilonia@gmail.com

Телефон: 070 341 302

Pin It on Pinterest

Share This